Deze website maakt gebruik van cookies.  Klik hier voor meer informatie.  Deze melding niet meer tonen.
                    
contact  |  home
slideshow
Kleine Staarman
Search

Wenst u online uw plaatwerk en onderdelen te bestellen, maak dan gebruik van onze online onderdelenzoeker
Search
Kleine Staarman heeft het !

Problemen met het autoplaatwerk? Omdat de bumper, motorkap of andere te vervangen plaatwerk nergens te krijgen is. Mis! Op onze vestigingen in Nederland en België treft u een breed assortiment aan, bestaande uit jonge onderdelen van alle merken en typen.

Kortom, bij Kleine Staarman, zo weer het groeiend aantal klanten, vraagt u bijna nooit mis en zoekt u meestal met succes naar dat ene 'onvindbare' onderdeel. Autoplaatwerkhandel Kleine Staarman biedt uitkomst. Op deze website maakt u kennis met dit moderne bedrijf dat in grote delen van Europa al naam en faam heeft opgebouwd met de verkoop van licht beschadigd plaatwerk van personenauto's, vrachtwagens en transporters.

Elke dag aanvoer van gebruikte delen.

INKOOP
Onze vakmensen kopen al het plaatwerk in. Kwaliteit is vereist. Vandaar dat alles eerst aan een grondige inspectie wordt onderworpen alvorens het voor vervoer uiterst zorgvuldig in de daarvoor speciaal ingerichte trailers wordt geladen.

VERKOOP
Klantvriendelijkheid dragen we hoog in het vaandel. Dat geldt zeker voor onze gespecialiseerde verkoopteams op alle vestigingen. De medewerkers nemen er de tijd voor om u te helpen, adviezen te geven en vragen te beantwoorden. Ze kennen de voorraad en weten altijd wel een oplossing als we het gevraagde plaatwerk onverhoopt niet direct kunnen leveren.

MAGAZIJN
De klant is koning. Die gedachte is ook fysiek inhoud gegeven met een logistieke uitgekiende en ook anderzins een efficiënte indeling van de magazijnen. De client weet er snel zijn weg te vinden naar het gewenste artikel. Hij mag de benodigde delen zelf uitzoeken en beoordelen, maar kan daarover ook advies inwinnen bij èèn van onze medewerkers.

Wij hebben vestigingen in meerdere Europese landen
Tel. +31 (0) 541 - 53 23 72
Fax. +31 (0) 541 - 53 13 64
email info@carparttrader.com
adres: Kelvinstraat 13
7575 AS Oldenzaal(Holland)
NL    GB    D    FR    R    PL